• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Bilge Eğitim Derneği Gençlik Şöleni Düzenliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Bilge Eğitim Derneği (Bilge Der), gençlere yönelik gençlik şöleni düzenliyor. şiir dinletisi, skeç, tiyatro gösterimi yapılacak şölene, ilahi sanatçıları Mustafa ve Özcan\'ın da katılacağı belirtildi.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bilge Der Genel Sekreteri M.Ali Altun, 04. 06. 2012 Pazartesi saat: 16.30\'da Çok Katlı Otopark Düğün Konferans Salonu\'nda 14 yaş üstü gençlere yönelik program yapacaklarını belirterek, \"2011-2012 eğitim yılının son bulmasıyla gençlerimizin aşırı yorgunluk ve streslerini atmaları için Bilge-Der olarak böyle bir programı yapmayı gerekli gördük. Bu programdan amacımız helal dairede gençlerimizin eğlenebilecekleri ortamı hazırlamak, ayrıca aralarında muhabbet, sevgi ve kardeşliği tesis etmektir\" ifadelerini kullandı.

 

Altun, Gençlik Şöleni programında şiir dinletisi, skeç ve tiyatro gösterimi, ilahi sanatçıları Mustafa ve Özcan\'dan güzel ilahi ve ezgiler ile hediyeli çekilişler olacağını belirterek, \"Tüm gençlerimizi programa bekliyoruz\" dedi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir