• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Adana`da olaylı gece
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

  Adana`da, "Cono aşireti" olarak bilinen insanların yaşadığı mahallede çıkan kavga ve sonrası yaşanan olaylarda 1 kişi öldü ikisi polis toplam 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında, kamuoyunda "Cono aşireti" olarak bilinen insanların yaşadığı Ulubatlı Hasan Mahallesi`nde iki grup arasında bilinemeyen bir nedenle kavga çıktı. Tüfek, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, 4 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Yaralılardan Karşıyaka Devlet Hastanesi`ne kaldırılan İsmail Gezici, bütün çabalara rağmen hayatını kaybetti. Gezici`nin ölüm haberini alan akrabaları, karşı grubun evine saldırdı. Evi ateşe veren kalabalığa müdahale eden polis ekiplerinden ikisi, tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralı polisler, meslektaşları tarafından Yüreğir Başkent Hastanesi`ne kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri yanan evi söndürürken, Ulubatlı Hasan Mahallesi`ne, özel harekat, çevik kuvvet ve bölgedeki asayiş ekipleri sevk edildi. Takviye ekipler gelene kadar süren çatışmalarda, 7 çocuk yaralandı. Yüzlerce polisin geldiği bölgede, güvenlik tedbirleri alındı.

Olaylara karışanların belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir