• DOLAR 32.493
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2442.15
  • ...
Gördüğü İşkenceler Nedeniyle Felç Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ahrar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, işgal rejimi tarafından serbest bırakılan El-Amudi’nin gördüğü ağır işkenceler ve özellikle de sorguda omurga kemiğinin kırılması sonucu felç olduğunu, ihtiyaçlarını gideremez hale geldiğini ve bedeni herhangi bir harekette bulunamadığını ifade etti.

Ahrar’a konuyla ilgili bilgi veren El-Amudi, 120 gün kaldığı sorgu merkezinde sürekli işkence gördüğünü, asıldığını, dayak yediğini, uykudan mahrum bırakıldığını, sırt kısmına dayanılmaz işkenceler yapıldığını ifade etti.

Diğer taraftan Ahrar müdürü Fuad El-Hafeş uluslararası kurumlardan, insan hakları örgütlerinden ve basın yayın organlarından kendisinin ve Filistinli esirlerin Siyonist işgal zindanlarında gördüğü işkenceleri ve insanlık dışı uygulamaları birinci ağızdan duymak için hastaneye El-Amudi’yi görmeye gitmeleri çağrısında bulundu.

Altı yıl Siyonist işgal zindanlarında kalan El-Amudi zindandan zindana nakledilirken, bu süre içinde ailesinden kimsenin ziyaretine izin verilmedi ve bozulan sağlığı için gereken tıbbi müdahale yapılmadı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir