• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
İşgalci`den Siyoniste Özgürlük Madalyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ABD- ABD- Başkanı Barack Obama, aralarında ABD`nin eski dışişleri bakanı Albright ve işgal yönetiminin Cumhurbaşkanı Peres`in de bulunduğu 13 kişiyi "topluma olan katkılarından dolayı" özgürlük madalyası ile ödüllendirdi

Başta Irak, Afganistan olmak üzere İslam ülkelerini işgal ederek Müslüman halkın özgürlüğünü elinden alan ABD Başkanı Obama, aralarında ABD`nin eski dışişleri bakanı Madeleine Albright, Siyonist ve işgalci israil Cumhurbaşkanı Şimon Peres`e topluma olan katkılarından dolayı Özgürlük Madalyası verdi.
 
Obama, Beyaz Saray`da düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl ödüle layık görülenlerin, ``sözleri ve eylemleriyle topluma ilham verdiğini ve muazzam etkide bulunduğunu`` belirterek ``Bu kişileri ayrı kılan nokta, birçok kişi üzerinde bıraktıkları muazzam etki. Onlar, hayatlarımızı zenginleştirdiler ve daha iyi hale getirdiler`` diye konuştu.
 
ABD`de verilen en yüksek sivil nişan olan Özgürlük Madalyası, ABD`nin ulusal güvenliğine, dünya barışı ve kültürüne ve diğer önemli kamusal ve özel girişimlere katkıda bulunanlara takdim ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir