• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; \'Mavi Marmara Bir Çığır Açmıştır\'
Mavi Marmara katliamının yıldönümü nedeniyle açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı M. Şafi Özperk, Mavi Marmara Gemisi yolcularının bir çığır açtığını söyledi.

\'Batman\'da Madde Bağımlılığı Toplantısı\'
4. Madde Bağımlılığı ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, uyuşturucunun sadece kullanan genci ve ailesini değil toplumun geleceğini ortadan kaldırdığı kaydedildi.

Batman Mezopotamya Gazetesi; \'Asker İntihar Girişiminde Bulundu\'
Batman M Tipi Cezaevinde görevli bir asker, bilinmeyen bir nedenden karın boşluğuna dayadığı silahla intihar etmek istediği bildirildi.

\'Batman Barosu Seminer Verdi\'
Batman Barosu, lise öğrencilerine yönelik meslek tanıtımı ve insan haklarını konulu seminer verdi.

Batman Gazetesi; \'Vizyon Proje Esnaflara Tanıtıldı\'
Bir haftalık yurt dışı gezisinden dönen Belediye Başkanvekili Serhat Temel, ayağının tozuyla ilk önce çalışma sahalarını gezdi, ardından da çalışmalarına başlanan Batman Belediyesinin vizyon projesi olan Turgut Özal Bulvarı iyileştirme projesi için esnafla projenin uygulaması konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.

\'Eylem, Uçak Seferlerini Aksattı\'
THY çalışanlarının başta Atatürk Havaalanı olmak üzere eylemi nedeniyle İstanbul\'dan saat 16.00\'da gelmesi gereken uçağın İstanbul\'daki eylem nedeniyle gecikme yaşandı.

Batman Postası; \'Batman Sevdalıları Platformu Kuruldu\'
Batmanlı, siyasetçi, iş adamı, öğrenci, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi bir araya gelerek Batman Sevdalıları Platformunu kurdular.

\'Kozluk Esnafından İmza Kampanyası\'
Batman\'ın Kozluk İlçesinde Eski Devlet Hastanenin taşınmasından sonra zor durumda kalan esnafın geçen hafta yaptığı istişare toplantısından sonra oluşturulan ikna ekibi ilk olarak Kozluk Kaymakamı ile görüşmesi sonrası imza kampanyası başlattı.

Batman Pusula Gazetesi; \'Kur\'an Meali Sınavı Cuma Günü Yapılacak\'
Kur\'an Nesli Platformu\'nun daha önce duyurusunu yaptığı ülke geneli \"Kur\'an İkliminde Her Aya Bir Sınav\" adlı programın dördüncü sınavı cuma günü yapılacak.

\'Doğu\'dan Batı\'ya Kalkınma Projesi\'
Diyarbakır-Batman-Siirt Kalkınma Projesi ve Manisa Süt-Bir iş birliği ile gerçekleştirilen program kapsamında proje ekibi ve bölge üreticileri Manisa\'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak bilgi aldılar.

Batman Barış Gazetesi; \'Sason\'da Dolu Felaketi!\'
Saat 15.00 civarında etkili olan dolu yağışı Sason İlçe merkezinden Kozluk sınırı ve Malabadi\'ye kadar etkili oldu. Kısa süre içinde arazileri çamura çeviren dolu yağışı çiftçilere büyük maddi hasar verdi.

\'Normalleşme Sürecinde Türkiye Konuşulacak\'
Gazeteci- Yazar Ahmet Taşgetiren \'Normalleşme Sürecinde Türkiye\' konulu konferans vermek üzere Batman Üniversitesi\'nin konuğu olacak.

Batman Medya Gazetesi; \'Havalimanında Yoğun Mesai Başlıyor\'
Yoğun talep üzerine Batman\'daki THY uçak sefer sayıları 2\'den 4\'e çıkarıldı. THY\'nin karşılıklı seferlerinin yanı sıra, Diyarbakır havalimanının tadilatı nedeniyle günde 15 uçuş gerçekleşecek.

\'Köyde İlk Sergi\'
Merkeze bağlı Tilmerç Köyünde bulunan Demiryolu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, bir ilke imza atarak resim sergisi açtı.

Batman Umut Gazetesi; \'Mustazaf Der Şubeleri Batman Mustazaflar Cemiyeti Çatısı Altında Toplanıyor\'
Mustazaf Der\'in kapatılması nedeniyle dün Diyarbakır\'da yapılan \"Ahde Vefa Mitingi\"nde konuşan kapatılan Mustazaf Der\'in Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz, kapatılan Mustazaf Der\'in şubelerinin ortak platformlarda birlikte çalıştıkları Batman merkezli \"Mustazaflar Cemiyeti\" çatısı altında çalışmalarına devam etme kararı aldıklarını ifade etti.

\'Batman\'dan Yurt Dışına Keklik Kafesi\'
El emeği ile keklik kafesi yapan Batmanlı usta, sadece bölgede ve Türkiye\'de değil yurt dışına keklik kafesi ticareti yapıyor.

Batman Duruş Gazetesi; \'Mavi Marmara Gemisinde Ölen İbrahim Bilgen Anıldı\'
Gazze\'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail askerleri tarafından düzenlenen baskında ölen İbrahim Bilgen Siirt\'te anıldı.

Batman Doğuş Gazetesi; \'Petrol Üretiminde Maksimum Seviyeye Ulaşıldı\'
TPAO Bölge Müdürü Süleyman Çalık, ham petrol üretimde 2012 yılının en üst seviyesine ulaştıklarını söyledi ve ekledi: \"Günde 25 bin varil petrol elde ediliyor.\"

Batman Gap Gazetesi; \'Zor Bir Alana Daha Neşter Vuruyoruz\'
AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, afet riski altındaki alanlar ile riskli yapıların bulunduğu arsa ve arazilerde sağlıklı ve güvenli yaşam alanları oluşturmakla ilgili, hükümetin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Batman Çağdaş Gazetesi; \'Mağaradaki Çatlaklıklar Ürkütüyor!\'
Hasankeyf\'te kale yolundaki 32 nolu mağarada yaşanan çatlaklıklar yerli ve yabancı turistleri tedirgin ediyor. Mağaranın etrafına güvenlik şeridi çekildi.(Halid Coşkun -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir