• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Tır`ın Çarptığı Yaşlı Hayatını Kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Kayapınar ilçesi sınırları içinde bulunan Kantar Kavşağı`nda karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Vural (66), Şanlıurfa istikametine giden 06 BM 5782 plakalı TIR`ın altında kaldı. Başı tamamen ezilen Vural, olay yerine vefat etti. TIR şoförü ise polise teslim oldu.

 

Edinilen bilgilere göre, alış veriş yapmak için evden çıkan Ali Vural (66), Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesi sınırları içinde bulunan Kantar Kavşağı`nda karşıdan karşıya geçmek isterken 06 BM 5782 plakalı TIR çarptı. TIR`ın altında kalan Vural, feci şekilde olay yerinde hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen TIR şoförü ise 50 metre ileride bulunan Kayapınar İlçe Polis Karakoluna teslim oldu.

Kazanın duyulmasıyla çok sayıda polis ve ambulans olay yerine geldi. Polis, yolu trafiğe kapatarak, yolun ortasında bulunan Vural`ın cesedini örttü. Ambulans ise `yapacak bir şey yok` diyerek olay yerinden ayrıldı, ambulans yerine cenaze aracı geldi.

Yaklaşık 45 dakika yolun ortasında bekletilen cenaze, savcının gelmesiyle kaldırıldı. Savcı, yaptığı incelemenin ardından cesedin kaldırılmasını istedi. Polis çevrede bekleyen vatandaşlardan yardın isteyerek cesedi cenaze aracına kaldırdı.

Vural`ın cansız bedeni, Diyarbakır Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olay yerinde bulunan yakınları ise sinir krizleri geçirdikleri görüldü.

M. Salih Kesin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir