• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Balyoz Sanığı Komutandan Tehdit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Balyoz sanığı Tuğamiral Mehmet Fatih İlgar`ın itiraflarının ardından internete şok bir ses kaydı daha düştü.

Balyoz sanığı Tuğamiral Cem Aziz Çakmak`a ait olduğu iddia edilen ses kaydında kan donduran tehditler yer aldı.

Buna göre Çakmak, "İki sene içinde Balyoz`un rövanşı olacak, çok can yanacak. Kendilerine en güvendikleri anda çoluk çocuk demeden rövanşı alacağız" diyor.

İşte Çakmak`a ait olduğu iddia edilen inanılmaz ifadeler:

KENDİLERİNE ÇOK GÜVENDİKLERİ İÇİN ZAYIFLAR

"Şimdi ben şuna inanıyorum. Bir insanın en zayıf olduğu zaman ne zamandır biliyor musun? Kendine çok güvendiği zaman. En zayıf olduğu zaman o zamandır. Ben bu kadar söyleyeyim yeter. Biz de çok güvendik ondan zayıftık. Şimdi de aynı hatayı onlar yapıyor."

MAHKEMEYE ‘ŞEREFSİZLER’ DİYE BAĞIRDIM

"Ben `sayın başkan` falan demiyorum artık. "10. Ağır Ceza Mahkemesi üyeleri" diye bağırıyorum. Ne sayın başkan ne sayın üyeler. Hiç öyle şey yok bende. Muvazzaf denizcilerin bir tanesi söylemedi. Hepsi 10. Ağır Ceza Mahkemesi. Ve hepsi siyasi konuşma yaptı. Şunu söyledim. En sonunda dedim ki "Bu şerefsizlere sesleniyorum" onlara bakıyorum ama. "Dış mihraklara uşaklık eden şerefsizlere sesleniyorum" derken onlara böyle bakıyorum tabii. Kafalarını eğiyorlar böyle. "Bu koltuklara oturacaksınız vatana ihanetten yargılanacaksınız" dedim. Hemen salonda başladı şey. Atarım matarım yine hâkim"

ÇOCUĞUNA KADAR BU İŞ BÖYLE

"Hep onu söylüyorum. Allah rövanşını göstermesin onlar için. Çünkü biz bir daha böyle bir rövanşta böyle bir hata yapmayız yani. Yani Atatürk isyan oldu mu "Çoluğu çocuğu kalmasın götürün, şehri götürün" diyormuş. Adam, görüyor yani. Çocuğuna kadar. Bu iş böyle. Kendilerine en güvendikleri an en zayıf oldukları andır. Umut, "özgürlük savaşçılarının can simidiymiş" Mandela öyle diyor. 29 yıl yatıyor Mandela hücrede. Onun için umudu hiç bırakmayacağız. Umudumuz hep olacak."

Bugün Gazetesi
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir