• DOLAR 34.271
  • EURO 37.419
  • ALTIN 2922.16
  • ...
Tapu Kadastroda Temel Kalite Eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Eğitime Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Kalite Şube Müdürü Ferhan Konuş, Konya Bölge Müdürü Tugay Kaya, Bayındır Memur-Sen Genel Sekreteri Mehmet Yaşar Toprak ve Bölge Müdürlüğüne bağlı Müdürlüklerde görevli personeller katıldı.

Programın açılış konuşmasını Konya Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Tugay Kaya yaptı. Kaya konuşmasında Dünyada çok hızlı bir değişimin yaşandığını söyleyerek \"Ülkemizdeki değişim dünyadaki değişimin çok daha üzerinde. Tüm kurumlarda olduğu gibi Tapu Kadastroda büyük bir değişimin içerisinde bunun sizler mutlaka farkındasınız ama bizler daha fazla farkındayız. Bizler farklı kesimlerden farklı kişilerle bir araya geliyoruz sık sık görüşleri o kadar olumlu ki dışarıdan bakanlar bunu daha iyi görebiliyorlar ve bunu memnuniyetle söylüyorum ki buradaki başarı hepimizin ve bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum bu değişimi sağladığınız için\" dedi.

Kaya bir şeyler elde edilmek isteniyorsa bunun için çok okumak gerektiğini söyleyerek \"Mümkün olduğu kadar kitap okumaya çalışın. Ben okumaya çalışıyorum okuyabildiğim kadar ayda bir kitap bitiriyorum sizlerde okuyun türü ne olursa olsun adı ne olursa olsun bir şeyler okuyun. Çünkü hepsi insana bir şeyler katıyor. Tüm çalışanlarımdan bir şey istiyorum her ay bir kitap okuyun, inanın çok şeyin değiştiğini göreceksiniz ve internet sitesinde mail adresim var okuduğunuz kitapları mail ile bana yazmanızı istiyorum\" dedi.

165. yılın Konya Bölge Müdürlüğü için çok verimli geçtiğini söyleyen Kaya \"Bölge olarak Yüzaltmış milyonluk bir gelir kaydettik ve üçyüzbin civarında bir işlem yaptık. Bu çok güzel bir olay ve bu anlamda herkesten çok güzel övgüler aldık. Bu hepimizin başarısı, bu başarıda emeği olan yediyüzyetmiş çalışanımızın hepsine teşekkür ediyorum\" dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Kalite Şube Müdürü Ferhan Konuş \"Biz çalışanlarımızın üst düzey yetkililerin sorunlarını üst düzey yetkililerinde çalışanların sorunlarını anlaması ve çözüm önerilerini hep birlikte geliştirebilmemiz adına Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde kalite yönetim sistemini kurduk. Bu katılımcı bir sistem, hepimizin katkıları ile bir yerlere gelebilecek. Tüm Türkiye de onikibindörtyüz personelimize eğitimi vererek sağlayacağız. Kalite zaman ile anlaşılan bir sistem. İlk duyduğunuz zaman diyorsunuz bundan kalite olmaz, kalite bizim neyimize gibi sorular soruluyor. Ama şu anda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü en kaliteli kurumlardan birisi oldu. Kurumumuzun ismi Bakanlar Kurulunda konuşulur olmuş, eskiden ismi bile geçmezken şu anda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü inanılmaz bir değişim gösteriyor diye Bakanlar kendi aralarında konuşur hale geldiler\" dedi.

Daha sonra ise personele TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında temel kalite kavramları ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kalite yönetim sistemi kurumsal internet sayfası ve dokümantasyon eğitimi verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir