• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bakan Günay: Başka Saldırılar da Olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ``Biz ülkemizde demokratik bir seçim olacak diye umut ediyoruz. Ama süreci sakatlamak konusunda çeşitli örtülü ve açık girişimler var. Öyle zannediyorum ki önümüzdeki günlerde yine böyle bir takım mayın girişimleriyle karşılaşacağız`` dedi.

Bakan Günay, saldırı haberini çevre ödülü vermek üzere geldiği Dalaman`daki bir otelde gazetecilerden öğrendi.

Gelişmeleri televizyondan bir süre izleyen Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkes gibi çok üzgün olduğunu, öldürülen polise Allah`tan rahmet, olayda yaralananlara sağlık ve esenlik diledi.

Bakan Günay, şunları kaydetti:

``Biz ülkemizde demokratik bir seçim olacak diye umut ediyoruz ama süreci sakatlamak konusunda çeşitli örtülü ve açık girişimler var. Öyle zannediyorum ki önümüzdeki günlerde yine böyle bir takım mayın girişimleriyle karşılaşacağız. Milletimizin metin olması gerekiyor. Sükunet içerisinde demokratik seçim yapmaya, Türkiye`nin imajını dünyadaki gelişen demokratik ve ekonomik imajını gölgeletmemeye çalışacağız. Ama birileri Türkiye`nin iyi gidişinden güzel gidişinden gördüğüm kadarıyla rahatsız oluyor. Çeşitli zamanlamalar ve bombalamalarla önümüzü kesmeye çalışıyor. Buna rağmen tüm bu badireleri ve sıkıntıları atlatacağımızı ve inşallah esenlikle ve güzellikle seçime varacağımızı ve ülkemizin geleceğini yine iyiye taşımaya devam edeceğimizi umut ediyorum.``

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir