• DOLAR 32.452
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.38
  • ...
"Eşler Arası İletişim" Konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen "Eşler arası iletişim" programı bayanların katılımlarıyla başladı. Programın konuşmacısı, yazar Gülay Atasoy "Eşler Arası İletişimin" önemine değinerek, ailelerin bu konuyu özenle işlemesi gerektiğini vurguladı.

Sason Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin organizasyonunda düzenlenen konferansta Dernek Başkanı Metin Özmen, bir lise öğrencisinin intihar etmesinden dolayı böyle bir etkinlik düzenlediklerini ve dün Sason'da bine yakın kişi katılarak büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Programa katılan Yazar Gülay Atasoy, gençlerin neden bu kadar intihar ettikleriyle ilgili kısa bir konuşma yaptı. Atasoy konuşmasında gençler arasındaki çarpık ilişkilere değinerek sanal alemin insanlar ve özellikle gençler üzerinde bıraktığı olumsuz etkileri dile getirdi. Gençleri kötü yönlere sürükleyen bu ilişkilerin öğrencilerin asıl vazifesinin olmadığını ders çalışmanın öncelikleri olması gerektiğini vurguladı. Atasoy konuşmasını ailelerin çocuklarıyla daha çok ilgilenmeleri konusunda yaptığı uyarılar ile bitirdi. (Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir