• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
Güneydoğu Gençliğine Sahip Çıkılmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, ataması yapılmadığı için intihar eden gençlerin sorununa değindi.

 

19 Mayıs Gençlik Bayramının bu ülke de siyasilerin sadece bir mesaj yayınlayarak ve kimi grupların gençleri sokağa dökerek kutlanmasının çok vahim olduğunu ifade eden Söylemez, "Ne yazık ki gençler, bir Gençlik Bayramına daha umutsuzluk içerisinde ve kaderine terk edilerek girmiştir. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında başta Gençlik ve Spor Bakanımız olmak üzere siyasilerimizin sadece yeşil sahalarda boy göstermemesi gerekir"dedi.

 

Atama Bekleyen Değil Üreten Gençliğin Projeleriyle İlgilenmeliyiz
Sayısı yüz binlere varan gençlerin Haziran ayında ataması yapılmadığı takdirde mağdur edilerek umutlarının yıkılacağını belirten Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Türkiye'nin artık atama bekleyen değil, üreten gençlerin projeleriyle ilgilenmesi gerektiğini ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Yeşil Sahalardan Sıyrılıp Gençlerin Sorunlarıyla İlgilenmeli.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yeşil sahalarda boy göstermesinden biran önce vazgeçip gençliğin sorunlarıyla ilgilenmesi gerektiğini kaydeden Rıdvan Söylemez, "Bakan Bey bir sene içerisinde kendisinden beklenen performansı gösteremedi" dedi.

 

Siyasi Partilerin Genel Merkez bünyesinde ki çalışmalarında Güneydoğulu gençlere de yer vermesi gerektiğini ifade eden Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı, Güneydoğu'da gençlerin her geçen gün farklı siyasi partilere eğiliminin arttığı uyarısında bulunarak, bunun yegane sorumlusunun Siyasi Parti Genel Merkezlerinde uygulanan yanlış kararların olduğunu belirtti.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir