• DOLAR 34.237
  • EURO 37.338
  • ALTIN 2936.61
  • ...
Araç Konvoyuna Şanlıurfa`da Polis Engeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Organize ettiği etkinlikleriyle milyonları bir araya getiren Mustazaf Der`in yargı tarafından kapatılmasına tepkiler artarak devam ederken, İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) bugün Şanlıurfa`da Karakoyun İş Merkezi önünde saat: 13.30`da kitlesel basın açıklaması yapacak.

Basın açıklaması katılmak üzere kapatılan Mustazaf Der`in Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz ile beraber Diyarbakır`dan uzun bir araç konvoyu Şanlıurfa`ya doğru yola çıktı. Konvoya geçilen yerlerden katılımlar olurken, Şanlıurfa girişine ulaşan konvoy polis engeline takıldı. Burada polis tarafından durdurulan konvoyda bulunan kişilerin güvenlik taramasının yapılacağı bildirildi. Polis yoldan geçen hiçbir aracı durdurmazken konvoyda bulunan kişilerin fotoğraflarını çekmesi dikkat çekti. Konvoyda bulunan dernek yetkilileri ile polis arasındaki görüşmeler sürüyor.

Kapatılan Mustazaf Der`in Genel Başkanı Av. Hüseyin Yılmaz`ın İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) tarafından Şanlıurfa`da Karakoyun İş Merkezi önünde saat: 13.30`da yapacağı kitlesel basın açıklaması öncesi bir konuşma yapması bekleniyor. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir