• DOLAR 34.18
  • EURO 37.218
  • ALTIN 2948.451
  • ...
Dursun Ali Erzincanlı' dan TÜMSİAD'a Teşekkür Plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Önceki akşam Batman'da düzenlenen "Şehr-İ Sultan Gecesi''ne katılan ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı geceye büyük katkı sağlayan TÜMSİAD Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Oldukça sıcak bir havada geçen ziyarette ünlü sanatçı TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ve Zehra Giyim Sahibi Hüsamettin Taşkıran'a birer teşekkür plaketi verdi. Organizasyondan oldukça memnun kaldığını dile getiren ünlü sanatçı Batman halkının gösterdiği ilgi karşısında şükranlarını sunarak gecenin profesyonel bir organizasyonla gerçekleştiren Semerkand İl Temsilciliği ve Seyhanlar organizasyona da ayrıca teşekkür etti. Batmanlıların kalbinde ayrı bir yerinin olduğunu dile getiren sanatçı her zaman Batman'a gelmeye hazır olduğunu ifade ettiler.

TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt da böylesi çok değerli bir sanatçıyı Batman'da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu kendisini hayranlıkla dinlediklerini ifade ederek, Derneğimizi ziyaret ettikleri için memnuniyetimizi dile getirmek adına TÜMSİAD plaketini takdim etti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir