• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Solhan Çağrı Der'den Teşekkür Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerden Solhan Çağrı Derneği, 21 Nisan 2012 cumartesi günü Solhan Belediyesi önünde Peygamber Efendimizin (sav) Kutlu Doğum etkinliği gerçekleştirdi. Solhan Çağrı Der, halkın yoğun katılımıyla tamamlanan etkinlikte görev alan üye ve gönüllülerine teşekkür yemeği verdi.

 

Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan, Dernek başkanı Nesim Yıldırım, etkinlikte görev alan herkese teşekkür ederek, "Bu konuda halkımızın peygambere (sav) olan teveccühleri bizi çok etkiledi, böyle bir teveccüh ancak Resulullah'a (sav) gösterilebilir. Allah Teala buyuruyor "De ki, Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah çok merhametli çok bağışlayıcıdır" halkımız peygamberini sevdiğini ve her alanda bunu ortaya koyduğunu bir kez daha gösterdi. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi" dedi.

 

Ardından etkinliğe katkılardan dolayı, Hedef 12 dershanesine, Solhan taksi sahiplerine, Solhan içi hat minibüslerine, Çagdaş Müzik sahibi Mesih, Kekom Çayevi sahibi Nevzat Kurtaran'a, Solhan habere, Solhan Düğün Salonu sahibi Cevdet Gengörü'ye, Halim İşeri'ye Zaza oto kiralama sahiplerine, Selam Market sahibi Nurullah İslamoğlu'na plaketleri verildi.

 

Program, yapılan tatlı ve çay ikramıyla son buldu. (Muhsin Barış - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir