• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Valiliği Basınla Bir Araya Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman Valiliği İletişim Koordinatörü Ömer Keskin göreve yeni başlaması münasebetiyle basınla kahvaltılı tanışma toplantısında bir araya geldi. Saat 09.30`da Mado`da yapılan toplantıya Batman`da bulunan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Toplantıda söz alan Batman Valiliği İletişim Koordinatörü Ömer Keskin, davetlerine icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, göreve başlaması nedeniyle samimi bir ortamda basınla bir araya gelmek istediğini ifade etti.

Basınla bundan sonrada daha değişik atmosferlerde görev ortamının dışında bu tür ortamlarda bir araya gelmeye gayret göstereceklerini belirten Keskin, "Bizler için sizler tabi ki önemlisiniz, çünkü basın ve halkla ilişkiler birimi bildiğiniz gibi sizler için kurulmuş bir birimdir. Başka bir meslek örgütü ile bu şekilde iç içe olan başka bir birim olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Meslekte çok ileri düzeyde artık tecrübe kazanmış Batman basınıyla çalıştığı için kendini şanslı gördüğünü dile getiren Keskin, "Çünkü gerçekten Batman basını diğer illere nazaran daha güçlü bir konumda, bizlere bu anlamda da büyük görevler düşüyor. Bunu bir başlangıç olarak kabul etmenizi istiyorum." şeklinde konuştu.

Herkese Eşit Mesafedeyiz
"Basının bu gücünü Batman lehine nasıl daha büyük bir avantaja dönüştürebiliriz, sahip olduğumuz özellikleri basın olarak nasıl daha ileri taşıyabiliriz." diye düşünmeleri gerektiğini kaydeden Keskin, "Valilik, devlet ve basın kurumları olarak nasıl daha iyi bir iletişim kurabiliriz. Bundan sonra onun üzerinde çalışacağız. Rutin bir basın bürosu olmaktan ziyade alt yapımızı da oluşturarak haber merkezi olma isteğimiz var. Böyle olursa sizlere daha iyi hizmet veririz." ifadelerini kullandı.

Basınla ilişkilere önem vereceklerini ve herkese eşit mesafede olduklarını belirten Keskin, basın mensuplarının düşüncelerini ve tavsiyelerini almak istediğini ifade etti.

Keskin, "Çalışma prensiplerimizin ne olması gerektiği ile ilgilide sizleri dinlemek istiyorum. Basın özgürdür. Her ne kadar bazıları önünde engel olduğunu da dese, biz burada kendi fikirlerimizi özgürce ortaya koyabiliriz." ifadelerini kullandı

Batman Valiliği İletişim Koordinatörü Ömer Keskin, son olarak basın kartları konusunda görevli olan arkadaşlarının her türlü kolaylığı sağlayacağını ve bundan sonra da basın kartlarını daha güzel ortamlarda resepsiyonlarda vermeyi planladıklarını kaydetti.

Toplantının sonunda basınla toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi.(Veysi Demir, Halid Coşkun-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir