• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 10 Mayıs 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Batman Basın.Com; 'Hızını Alamayan Sürücü Orta Refüje Çıktı'
Batman'da özel bir araç belediye otobüsüne çarpıp orta refüje çıktı. Kazada araç sahibi yaralandı.

 

'Batman'da Elektrik Kesintisi Yaşanacak!'
Batman'da bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 6 saat elektrik kesintisinin yaşanacağı bildirildi.

 

Batman Mezopotamya Gazetesi; 'Batman Köylerine 6,5 Milyon Liralık Destek'
Batman Valisi Ahmet Turhan'ın başkanlık ettiği "2012 KÖYDES" toplantısında, Batman Merkez ve ilçe köylerine yapılacak olan yatırımlar açıklandı. Batman'a 2012 yılı KÖYDES projesi için toplam 6.545.000,00.TL ödenek tahsis edildiği belirtildi.

'Şimdi Altın Alma Zamanı'
Bir anda yüzde 15-20 civarında inişe geçen altın fiyatları başta yeni evlenecek çiftler olmak üzere herkesin yüzünü güldürdü.

 

Batman Pusula Gazetesi; 'Nasıroğlu " Avrupa Birliği Fonlarından Yararlanamıyoruz"'
Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve ABİGEM tarafından organize edilen DİKA'nın desteği ile eğitim projesi ile Batman'da kişi, kurum ve STK'ları AB fonları başta olmak üzere, uluslar arası fonlardan daha fazla faydalanması amaçlanıyor.

 

'Tarihi Köprü Restore Ediliyor'
Batman'ın Kozluk ilçesi sınırında bulunan tarihi Malabadi Köprüsü'nün ziyaretçilerine rehberlik yapan küçük rehber Salih Islanmaz, köprüdeki restorasyon çalışmasının bitmesini bekliyor.

 

Batman Gazetesi; 'Süt İçen 5 Çocuk, Hastaneye Kaldırıldı'
Beşiri ilçesine bağlı Tepecik köyü ilköğretim okulunda okuyan 5 öğrenci, dağıtılan sütten zehirlendikleri iddiası ile Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesine kaldırıldı.

 

'Belediye, Mazgal Yetiştiremiyor!'
9 mahallenin mazgallarını çalan hırsızlara halktan tepki yağdı. Önceki gece meydana gelen olayda Batman bir kez daha hırsızlık olaylarıyla gündeme gelirken, 19 Mayıs, Meydan, Kısmet, Yeşiltepe, Petrolkent, Çamlıca, Huzur, Yeni ve Karşıyaka mahallelerinden toplam 18 adet yağmur kanalı ızgaraları ile logar kapaklarının çalınması hem Belediyeyi, hem de mahalle sakinlerini kızdırdı.

 

Batman Postası; 'Sütler Zararsızsa, Bu Çocuklara Ne Oluyor?'
Milli Eğitim ve Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Okul Sütü Akıl Küpü" projesi kapsamında dağıtılan sütler yüzünden öğrenciler yine hastanelik oldu.

 

'6 Saat Elektrik Kesintisi Olacak'
Batman'da bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 6 saat elektrik kesintisinin yaşanacağı bildirildi.

Batman Barış Gazetesi; 'Köydes'e Taze Kan'
Batman'da köylerin altyapı yatırımlarına ilişkin çalışmalar yürüten Köylere Hizmet Götürme Birliği (Köydes) tahsilat komisyonu toplandı.

 

'Velilerden 'Süt' İzni Alınıyor'
Batman Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Okullarında dağıtılan süt için velilerin iznine başvurdu.

 

Batman Medya Gazetesi; 'Sel Mahalleyi Vurdu'
Önceki gün etkili olan kısa süreli dolu ve yağmurun ardından Petrol Mahallesi sular altında kaldı. Şehrin etrafındaki yüksek yerlerden kent merkezine akan yağmur suları 6 evde hasara neden oldu. İki kişi hastaneye kaldırıldı.

 

'Köylere 6,5 Milyon ödenek'
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü ve İl Sağlık müdürleri, İl Özel İdaresi birim amirleri, Teknik Personellerin katıldığı Tahsisat Komisyonu toplantısının ardından, Batman ve ilçelerine köylerdeki hizmetlerde kullanılmak üzere 6,5 Milyon TL ödenek ayrıldı.

 

Batman Doğuş Gazetesi; 'Organize Operasyonla 30 Bin TL Dolandırıldı'
Sahte Polis ve savcının ağına yakalanan vatandaş 30 bin TL dolandırıldığını iddia etti. Batman Sağlık müdürlüğü Gıda ve Çevre kontrol şube müdürü Hüseyin Çelik, dolandırıcılık şubesinin ağına yakalanarak 30 bin TL parasını kaptırdı.

 

Batman Duruş Gazetesi; 'Batman Havaalanında Uçak Seferleri 25'e Çıkacak'
Diyarbakır Hava Alanının bakım onarıma girmesiyle uçak seferlerinin Batman Havaalanına yapılmaya başlandı.

 

Batman Umut Gazetesi; 'GEYAD eğitimcilere Irak'ı gezdirdi'
GEYAD (Gercüş Eğitim ve Yardımlaşma Derneği), ilçede görev yapan 14 kişilik bir öğretmen grubuna yönelik Irak'ın kuzeydeki şehirlerine bir gezi etkinliği düzenledi.

 

Batman Çağdaş Gazetesi; "Eğitimciler Fişleniyor"
Eğitim-Sen Batman Şubesi, sendikalarına üye birçok eğitimcinin Milli Eğitim'e çağrılarak fişlendiğini iddia etti. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir