• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
"Kariyer Günleri Programı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - YURTKUR yurtlarında barınan öğrencilere yönelik; vizyon belirleme, kariyer hedeflerini belirleme, yetkinlikleri belirleme, işe ilişkin öncelikleri belirleme, iş imkanlarını araştırma, işe başvurma ve başvuru takibi, mesleki yenilikleri takip etme, iş ilişkilerini yönlendirme, hedefler ile bulunan noktayı gözden geçirme ve önlem alma v.b konuları içeren "YURTKUR Kariyer Günleri Programı" düzenlendi.

 

Saat:19.30'da Yurt Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen YURTKUR Kariyer Günleri Programına yurt öğrencileri ilgi gösterdi. Batman Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mert Erekmekçi tarafından "YURTKUR Kariyer Günleri Programı" sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

 

Konu ile ilgili konuşan Batman YURTKUR Müdürü Servet Karadeniz, "Sunumu yapan Mert Erekmekçi Hocamız, anlatılan konuları öğrencilerin ilgisini çekecek şekilde anlattığı görülmüştür. Üniversitemizde bu alanda kendini yetiştirmiş öğretim görevlilerinin bulunması Batman ve Batman Üniversitesi için önemli bir kazanım olduğu görülmüştür" dedi.

 

Yurt Müdürü Servet Karadeniz, "YURTKUR Kariyer Günleri programlarında da görüleceği üzere yurtlarımızda sadece barınma hizmeti değil, bunun yanında sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlere de imkânlar ölçüsünde yer verildiğini belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir