• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kişisel Gelişim Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - YURTKUR yurtlarında barınan öğrencilerin kendilerini tanımalarını, geliştirmelerini ve amaçlarını daha iyi belirlemelerini sağlamak ve geleceklerini daha net planlamalarına yardımcı olmak amacıyla, "YURTKUR Kişisel Gelişim Kursları" açıldı.

YURTKUR Batman Yurt Müdürlüğünde de bu program 30 Mart 2012 tarihinden beri 6 haftalık bir süreç içerisinde uygulanmaya başlamıştı. Yurt Müdürlüğü bünyesinde yürütülen "Kişisel Gelişim Kursu"na 50 öğrenci müracaat etti. Eğitim programı sonunda kursiyer öğrencilere YURTKUR Genel Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek.

Kişisel Gelişim Kurs programı içerisindeki öğrencilere Batman Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlileri Remziye Erdem ve Mert Erekmekçi tarafından; "Problem Çözme ve Karar Verme Teknikleri, Diksiyon ve Hitabet, Stres Yönetimi, Kamusal ve Sosyal Yaşamda Davranış Kuralları, Kendini Tanıtma Sanatı ve Etkili Sunum Teknikleri" konuları anlatıldı.

Konu ile ilgili konuşan Batman YURTKUR Müdürü Servet Karadeniz, "Dersleri anlatan Remziye Erdem ve Mert Erekmekçi hocalarımız, dersleri sıkıcı olmaktan çıkarıp, ilgiyle takip edilen bir noktaya getirmiş oldukları gözlemlenmiştir. Üniversitemizde bu alanda kendini yetiştirmiş öğretim görevlilerinin bulunması Batman ve Batman Üniversitesi için önemli bir kazanım olduğu görülmüştür" dedi.

Yurt Müdürü Servet Karadeniz, "Bu eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize yönelik, Liderlik Okulu programları, Kişisel Gelişim Kursları ile 7 Mayıs 2012'de yine yurdumuzda sunacağımız YURTKUR Kariyer Günleri programlarında da görüleceği üzere yurtlarımızda sadece barınma hizmeti değil, bunun yanında sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlere de imkânlar ölçüsünde yer verildiğini belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir