• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya'da yayımlanan bazı gazetelerin haber başlıkları şöyle:

Merhaba: Ova yanıyor
Yağışların beklenen seviyelerde olmaması çiftçileri tedirgin ederken uzmanlar geçtiğimiz yıl yakalanan yüksek rekolteyi yakalamanın mümkün olmadığını söylüyor.

 

Memleket: Mobese'den Kaçan Tedes'e Yakalanacak
Trafik kurallarına uymayanlar ile yasa dışı hareketlerde bulunanların korkulu rüyası MOBESE'den sonra daha geniş alanda daha detaylı denetim için ilk aşamada büyükşehirlere yeni bir güvenlik ağı kuruluyor. TEDES, özellikle kırmızı ışık, hız sınırı, banket ve emniyet şeridi ihlalleri başta olmak üzere tüm trafik kuralı ihlallerin tespitinde kullanılacak.

 

Yeni Meram: KOP bir an önce hayata geçirilmeli
Konya Ovası'nda önümüzdeki 10 gün içinde yeterli yağış olmaması durumunda ciddi sıkıntılar yaşanacağını belirten Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Faruk Çöklü, Konya Ovası Projesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Hakimiyet: Çiftçi  Sevinemedi
Konya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Faruk Çöklü, son 1 haftadır bölgede görülen yağışların beledikleri seviyede olmadığını belirterek, önümüzdeki 10 gün içinde yeterli yağış alınmazsa ciddi sıkıntı yaşanacağını söyledi. (M.Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir