• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
Seydişehir Yardım Gönüllülerinden Et Dağıtımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - İHH İnsani Yardım Vakfı ve Konya Anadolu İnsani Yardım Derneği Seydişehir Bayan Gönüllüleri, yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürdürüyorlar. Yetim Dayanışma Günleri çerçevesinde Seydişehir Gönüllüleri hayır sahiplerinin adak ve akika kurbanlarını dağıttılar.

Yetim ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere pay edilen etlerin dağıtımın gerçekleştiren bayanlar: Et ve et ürünleri her insanın ihtiyacı olan bir şeyler. Hayırseverlerimizin yardımlarıyla kesilen kurbanların sayesinde yetim ailelerinin ve ihtiyaç sahiplerinin evlerine et ve et ürünleri giriyor. Sadece bugüne mahsus olmayan bu organizasyonun devamı gelecektir. Gıda dağıtımlarımızda düzenli olarak devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere el uzatıp onların gönüllerini hoş ediyoruz" dediler.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Konya Anadolu İnsani Yardım Derneği Seydişehir Bayan Gönüllüleri: "Her şeyin yanı sıra sosyalleşmek de insanların ihtiyaçları arasındadır. Bu bilinci imkânları olmadığı için yaşaya makta ve yaşatmakta zorlanan ailelerimiz ve çocuklarımız için organizasyonlar düzenlemeye gayret ediyoruz. Yetim Dayanışma Günleri çerçevesinde 4 Mayıs Cuma günü 16.00 Yetimlerle Halı Saha Maçı, 05 Mayıs Cumartesi 13.30 Sinema İzletisi düzenlenecek ve ikramlarda bulunulacak, hediyeler verilecektir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Tüm çocuklarımız davetlidir" dedi. (M. Ata Doğu-M. Enes İmir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir