• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Ağrı Kutlu Doğum Görevlilerine Teşekkür Yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Ağrı Şubesi 29 Nisan 2012 Pazar günü Ağrı Şehir Stadyumunda Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğini gerçekleştirdi. Mustazaf-Der Ağrı Şubesi, olumsuz hava şartlarına rağmen halkın yoğun katılımıyla tamamlanan etkinlikte görev alanlara teşekkür yemeği verdi.
 

Yemekten önce kısa bir konuşma yapan Dernek başkanı Şaban Gökhan, etkinlikte görev alan herkese teşekkür ederek, "Bütün olumsuzluklara rağmen herkes üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Müslüman olan halkımız da olumsuz hava şartlarına rağmen etkinlik alanından ayrılmayarak Muhammedi sevgisini bir kez daha gösterdi. Bizler de Peygamber Sevdalıları olarak halkımızı, esnaflarımızı kapı kapı dolaşarak onlara katılımlarından dolayı teşekkür edeceğiz. Düzenlediğimiz etkinlik hakkında sohbetler ederek halkımızın görüşlerine başvuracağız. Eksiklerimizi öğreneceğiz" dedi.
 

Şaban Gökhan`ın konuşmasının ardından program, ikram edilen yemek, yapılan yemek duası ile son buldu. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir