• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
"Türkiye Filistin halkına sırtını dönmeyecektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyonist parlamentosu üyesi Arap milletvekilleri ve beraberlerindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul etti.

Kabulde Filistin'de işgalin son bulması, barışın ve huzurun tesisi için ellerindeki tüm imkânları kullandıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, Filistin davasına ve Filistin halkına sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki tüm imkânları kardeşlerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz." dedi.

Milletvekillerine, Filistinlilerin iradesinin temsilcisi olarak üstlendikleri kritik görev için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerine birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine; Gazze'de yaşanan siyonist zulmüne, Yahudi Ulus Devlet Yasası'na ve Türkiye ile ilgili sarf edilen asılsız söylemlere karşı gösterdikleri duruş için müteşekkir olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında, Siyonist parlamentosunda kabul edilen sözde Yahudi Ulus Devlet Yasası'yla Filistinlilerin haklarının açık ve net bir biçimde hiçe sayıldığını belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir