• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
`Temel Sorun İslam`dan Uzaklaşmaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Saadet Partisi GİK üyesi ve Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, `Okul Sütü Programı` kapsamında okullarda dağıtılan sütten dolayı başta Diyarbakır olmak üzere çok şehirde zehirlenen öğrenciler ve toplumdaki yozlaşma ile ilgili parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Bozan Diyarbakır valisinin, `zehirlenme bulgusunun ve yatan çocuğumuzun olmadığı` açıklanmasını sevindirici olmakla beraber insanın aklına birçok soru işaretini getirdiğine dikkat çekti.

Bu tür olayların temel sorunun geçmişte uygulanan eğitim sistemi ile İslami değerlerlerden yoksun bir neslin yetişmemesine bağlayan Bozan, İslami değerleri önemsemeyen kişilerin "para kazanayım da nereden ve nasıl geliyorsa gelsin." dedi.

Denetleyenler Denetlenmelidir
Bozan, "Bu ihaleler kimlere, hangi çevrelere ve hangi şartlarda verildi?" sorularını sorarak basın açıklamasını şöyle sürdürdü: "Birilerinin zengin olması uğruna çocuklarımızın zehirlenmesine sesiz kalınmamalıdır. Yetkililerce ihaleyi alan, veren ve denetleyenler denetlenmelidir. Maalesef ülkemizin bir gerçeği ki, birçok ihaleler kişiye özel ve çeşitli yolsuzluklara açık şekilde yapılarak halkın parası peşkeş çekilmektedir. İktidar bu konuda gerekli yasal düzenlemeleri yapmalıdır."

AB Sevdası Türkiye`yi Uçuruma Doğru Sürüklüyor
Bozan toplumda artarak devam eden toplumdaki ahlaki yozlaşmaya da değinerek, AKP Hükümeti`nin, AB sevdası Türkiye`yi bir uçuruma doğru sürüklediğini savundu. Bozan, Türkiye`ye ve İslam Coğrafyasına ön yargı ile yaklaşan ve tarih boyunca hep inanç değerlerine saldıran ABD ve AB ülkelerini, stratejik müttefik kabul eden AKP Hükümetini, aşağılık kompleksi ve özenti ile Türkiye`yi ahlaksızlık uçurumunun eşiğine getirmekle suçladı.

Ahlaki Yozlaşma Gittikçe Artıyor
Bozan AKP Hükümeti`nin zinayı suç olmaktan çıkardığını ve ahlaksızlığın son zamanlarda korkunç boyutlara ulaştığını iddia etti. Bozan bu iddiasını ise şu delillere dayandırdı: "Türkiye`de ahlakdışı dernekler kurulması, AKP Hükümeti tarafından cami, okul, kütüphane gibi müesseselerin yakınında bar, pavyon, birahane, kahvehane ve içki satış yeri yasağının kaldırılması ile birlikte cami ve okul yanlarına birahane, uyuşturucu pazarlayan kahvehanelerin yaygınlaşması, parklarda her ağacın altında uygunsuz vaziyette çiftleri görünüyor olması, Fethiye`de "kadının kadınla evlilik töreni" yapması, İstanbul`da "30 yaşındaki amca, abisinin 24 yaşındaki kızı (öz yeğeni ) ile evlilik yapıyor" olması,

Nesil İnançsızlık ve Ahlaksızlıkla Yok Ediliyor
Bu duruma gelinmesinin nedenini iktidarın AB aşkı ve sevdasına bağlayan Bozan, Hıristiyan ve Yahudiler`in halkı silahla yok edemediğini, ancak nesli inançsızlık ve ahlaksızlıkla yok etmeyi hedeflediğe dikkat çekti.

Bozan, "Ahlaksızlık ve fuhuşu teşvik eden yayınlara, aile bağlarını hiçe sayan dizilere, sokak, cadde, parklardaki cinsel tacizler ve kapkaçlara, TV`lerde sigara, içki ve şiddet gibi kötü alışkanlıkları teşvik edenlere; kanuni yasaklamanın ve cezaların verilmesini Saadet Partisi olarak talep ettiklerini belirtti.

Bozan, "Medeniyetler İttifakı" saçmalığından vazgeçilmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye bir an önce kendi inanç değerlerine, özüne ve kültürüne dönmelidir." dedi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir