• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Çeyiz" hırsızları tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yeni evlenen çiftlerin evinden çeyiz eşyası çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkez Şahinbey ilçesinin Dumlupınar Mahallesi'nde yeni evlenen bir çiftin evinde yaşanan hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiği belirtilen açıklamada, şüphelilerin H.Ö, A.A. ve R.S.A. olduğu tespit edildiği bildirildi.

Evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve emniyete götürülen şüphelilerin, daha önce de yeni evlenen başka çiftlerin evlerine girip çeyiz eşyası çaldıkları belirtilen açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen her 3 şüphelinin de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Şüphelilerin evlerinde ele geçirilen çok sayıda çeyiz eşyasının ise sahiplerine teslim edildiği ifade edildi.

Kumar operasyonu: 17 gözaltı

Öte yandan, kentte düzenlenen kumar operasyonunda ise 17 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesinin Mücahitler Mahallesi'nde bir iş yerinde kumar oynatıldığı bilgisine ulaşıldığı, söz konusu işyerine operasyon düzenlendiği bildirildi.

İşyerinde yapılan aramada ise bir tabanca, 13 dolu fişek, 14 kumar makinesi, 2 bin 500 pul, kumar oynamada kullanılan 15 zar, bir pos cihazı, 1 bilgisayar, 2 tablet ve 55 bin 125 TL para ele geçirildiği ve operasyonda, kumar oynadıkları ve oynattıkları gerekçesiyle 7'si kadın 17 şüphelinin gözaltına alındığı ifade edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir