• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Nöbetçi eczanelerde bölgesel sıkıntılar giderilecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, kentteki oda ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında Gaziantep Eczacılar Odasını ziyaret eden Gül, nöbetçi eczanelerde yaşanan bölgesel sıkıntıların giderileceğini belirtti.

Eczacılar Odası Başkanı İrfan Demirci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Gül, nöbetçi eczaneler konusunda yaşanan sıkıntılar için çözüm üretilmesi noktasında eczacılar ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette nöbetçi eczane sayılarının arttırılması gerektiğine dikkat çeken Gül, "Vatandaşlarımız gece kapımıza gelip bizden hizmet bekliyorsa bu acil servisler için de nöbetçi eczaneler için de geçerlidir. Gereken hizmetin en kısa sürede verilmesi gerekiyor. Bölgesel olarak yoğunluğa göre eczane sayılarını arttırmakta fayda var." dedi.

Vali Gül'ün ziyaretleri, Antepfıstığı Sınırlı Sorumlu Kooperatifi, İnşaat Mühendisleri Odası, Önder İmam Hatipliler Derneği ile devam etti.

Vali Gül, ayrıca birçok ülke ve döneme ait paraların sergilendiği Devri Âlem Para Müzesi ile Gaziantep ve çevresinde bulunan arkeolojik eserlerin sergilendiği Arkeoloji Müzesi'nde incelemelerde bulundu.

Müzeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gül, vatandaşların müze hakkındaki yorumlarını dinledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir