• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hazır Web Sitesi Nedir?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yazılım ve internet teknolojisinin gelişmesiyle artık günümüzde firmalar internet üzerinde yer edinmeye başladı. Neredeyse artık her firmanın bir mağazası olduğu gibi, internet üzerinde de kendini tanıtabileceği, ürün veya hizmetlerini sergileyebileceği sayfalar mevcut. Bu sayfalara en basit haliyle web sitesi diyoruz.  Hali hazırda var olan şablonları kullanarak, yani hazır web sitesi şablonlarını kullanarak, herkes işini internete taşıyabiliyor.

Bir web sitesi kurmak için yazılımsal bilgiye ihtiyaç duyarsınız. Ancak günümüz teknolojisinde, hiçbir kodlama bilginiz olmadan da hazır web sitesi şablonları kullanarak web siteleri açabilir, yönetebilirsiniz.  İşiniz ne olursa olsun, kendinize en uygun şablonları seçerek ürün veya hizmetlerinizi online ortamda tanıtabilirsiniz.

Hazır Web Sitelerinin Avantajları Nelerdir ?

Yazılım sektörü sürekli gelişme gösteren bir sektördür. Özel hizmetler talep edildiğinde oldukça pahalı bir iş haline gelmektedir. Bu da küçük ve orta ölçekli işletmeler için yüksek miktarlarda ek ücrete sebep olmaktadır.  Günümüz teknolojinin hazır web sitesi tasarımları sayesinde, binlerce lira harcamadan firmalar internet siteleri oluşturabilmektedirler.

Var olan web sitelerini, hazır şablonlardan dilediğini seçerek yeniden tasarlayabilir, yada ilk defa kuracaksa,  dilediği tasarımı seçerek kullanmaya başlayabilir. Hazır web sitelerinin en büyük avantajı fiyattır. Aynı şablonu yüzlerce, hatta binlerce kişi kullandığı için, maliyetleri minimumdur.

24 saat gibi kısa sürede yayına alabilinen hazır web sitelerinin en büyük ikinci avantajı da hızlı kurulum süreleridir. Özel bir proje için 30-90 iş günü gibi çok uzun zamanlar gerekebilir. Bu süre, web sitesi yaptıran firma için hem üretim-satış yapmamak, hem de oluşan bu zamana ücret ödemek anlamına gelir.

Hazır web sitesi paketlerinin diğer bir özelliği ise kolay kullanıma sahip olmasıdır. Türkçe yönetim paneli  sayesinde, internet olan her yerden web sitenizi yönetebilir, istediğiniz zaman güncellemeler yapabilirsiniz. Örneğin sitenizdeki telefon numarasını değiştirmek istediğinizde yazılımcınızla, ilgili ajansla iletişime geçmeden, sadece yönetim paneli üzerinden bunu kendiniz yapabilirsiniz.

Kimseye ihtiyaç duymadan web sitenizi yönetmek gerçekten harika ! Bu durum ne bir ek maliyet oluşturur, ne de bir iletişim. Dilediğiniz zaman, internet olan her yerden web sitenizin yönetim paneline giriş yapabilir, ürünlerinizin fiyatlarını, hizmetlerinizin detaylarını, telefon veya mail adreslerinizi, açık adresinizi değiştirebilirsiniz. Haftalık-aylık kampanya görsellerinizi web sitenize kimseye ihtiyaç duymadan yükleyebilirsiniz.

Mobil Uyumlu Şık Tasarımlar

İnternetin cep telefonlarında yaygınlaşmasından sonra artık web siteleri daha fazla önem kazandı. Cep telefonunda sürekli hareket halinde olan insanlar, yolda yürüken, trafikde, ofiste, hemen hemen her yerde internet kullanmakta.  İnsanlar istediği ürün veya hizmetlere google gibi arama motorlarından anında ulaşmaktadır.

Milyonlarca kişinin her gün gezindiği internet dünyasında siz de kendi müşteri potansiyelinize bir web sitesi ile ulaşabilirsiniz. Bu şablonların mobil uyumlu olması, sitenizi rahat rahat kullanabiliyor olması önemlidir. Aksi durumda ziyaretçiler, web sitenizi kullanamazlarsa,  sitenizden çıkarak başka bir web sitesine gidecektir. Sitenin mobil uyumlu olması burada önem kazanmaktadır.

Web tasarımda hemen hemen her  sektöre ait farklı bir tasarımsal çizgi vardır. Siteniz bu çizgileri, bu değerleri taşıyor olmalıdır. Hazirwebsitem.net sitesindeki yer alan tüm şablonlarımızda, sektöre özel hazır web sitesi şablonları tasarlayarak, ziyaretçilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacak web siteleri hazırlanmaktadır.

Siz de işinizi tanıtan, mobil ve seo uyumlu, yeni nesil web sitesi hazırlamaya bugün başlayabilirsiniz. Ekonomik fiyatlar, hızlı kurulum, mobil uyumlu yönetim paneli ve ön tasarımlar gibi tüm avantajlardan hemen yararlanabilirsiniz.

Kurumsal firma, inşaat, mobilya, dernek, restoran vb. tüm sektörlere ailt örnek şablonları incelemek

https://www.hazirwebsitem.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir