• DOLAR 32.355
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2392.556
  • ...
Siirtliler yazdan kalma bir gün yaşadılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin birçok şehrinde soğuk havalar etkisini gösterirken Siirtliler, bugün yazdan kalma bir gün yaşadılar.

Türkiye'nin birçok bölgesinde kış yaşanırken Siirt'te yazdan kalma günlerin yaşandığına dikkat çeken vatandaşlardan Gülzade Sakallı,ailece bu güzel günü değerlendirmek istediklerin ve gezmeye çıktıklarını söyledi.

Hem Siirt'te oturan oğlu ve gelinini ziyaret etmeye hem de kenti gezmeye geldiğini belirten Melahat Sakallı, beklediğinden güzel bir güne denk geldiğini söyledi.

Sakallı, "Siirt'in parkları, bahçeleri, alışveriş merkezleri çok güzel, çok beğendim. Daha önceleri Doğudan çok korkuyordum, ama korktuğum gibi değilmiş çok hoşuma gitti." dedi.

Siirt'i çok beğendiğini söyleyen ilkokul öğrencisi Defne Nas Sakallı, "Siirt'e geleli 6 ay oldu. Siirt'i çok sevdim ve burada olduğumdan dolayı mutluyum. Bu gün hava güneşli olduğu için ailece bir yürüyüşe çıkalım dedik. Diğer günler havalar oldukça soğuk ve yağışlıydı. Bu nedenle sürekli evdeydik, dışarıya çıkamıyordum." şeklinde konuştu

"Eski yıllara göre mevsimler değişti"

Havanın güzel olmasından dolayı fırsatı değerlendirip arkadaşlarını aradığını ve parkta buluştuklarını belirten Ömer Yıldız, "Türkiye'nin birçok bölgesinde kar ve yağışlı bir hava olmasına rağmen Siirt'te güzel ve güneşli bir hava var. İnsanlar parkı doldurmuş durumda ve her yer cıvıl cıvıl. Fırsattan istifade arkadaşlarımızla hatıra fotoğrafları çektirdik. Eskiden Siirt'te kış soğuk, sert ve kuru geçerdi ama eski yıllara göre mevsimler değişti." şeklinde konuştu. (Murat Orhan-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir