• DOLAR 32.529
  • EURO 34.92
  • ALTIN 2453.245
  • ...
"Her mahalleye bir sosyal tesis yapıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi tarafından Narlıtepe Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, ilçedeki her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.

Narlıtepe Mahallesi'ne yapımı devam eden sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldığını aktaran Tahmazoğlu, ilçede sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirtti.

Tahmazoğlu, "Her mahalleye bir sosyal tesis yapıyoruz. Narlıtepe Mahallemizi'nde bir sosyal tesis ihtiyacı vardı. Tesisin inşa edildiği alanın kamulaştırmasını yaparak 2 erkek, 2 bayan olmak üzere dörtlü bir taziye evi yapıyoruz. Ayrıca taziye evlerimizin içerisinde dört tanede sınıfımız bulunuyor. Bu sınıflarda Kuran-ı Kerim kursları ve mefruşat kursları olacak. Narlıtepe Mahallemizin ve çevresinin çok önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Tesisimizi bir buçuk ay içerisinde tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız." dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir