• DOLAR 32.523
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2454.5
  • ...
Bıçaklı kavga ile ilgili 3 şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Suriyeli grup ile Türkiyeli vatandaşlar arasında çıkan bıçaklı kavga ile ilgili gözaltına alınan 4 Suriyeliden 3'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep'te Suriyeli bir grup ile Türkiyeli vatandaşlar arasında bıçaklı kavga çıkmış, kavgada Necati ve kardeşi Mert B. ile Murat A. yaralanmıştı. Kavgayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan 4 Suriyeliden 3'ü tutuklandı.

Şehitkamil ilçesi Gazikent Mahallesi'nde 23 Aralık'ta meydana gelen bıçaklı kavgada, bir grup Suriyeli ile Türkiye vatandaşları arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu bıçakların kullanıldığı kavgada Necati ve kardeşi Mert B. ile Murat A. yaralanmıştı. Durumu ağır olan Necati B, tedavi gördüğü Şehitkamil Devlet Hastanesinden özel bir hastaneye sevk edilmişti.

Durumu ağır olan Necati B'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis, kaçan şüphelileri ise yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında 4 Suriyeli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, mahallede bazı kişiler ise sosyal medya hesapları üzerinden Suriyelilere yönelik eylem çağrısında bulunmuş, mahallede toplanan bazı vatandaşlar, Suriyelilere ait işyerlerine zarar vermişti.

Ayrıca, Gaziantep Valisi Davut Gül, kavgada ağır yaralanan Necati B'yi, tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı ve ailesine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Gül, olaya karışan bütün şüphelilerin tespit edildiğini ve zanlıların da mahkemeye çıkarıldığını ve olayı provoke etmek isteyen yaklaşık 60 kişinin olduğunu, bu kişilerle ilgili ise yasal sürecin devam ettiğini bildirdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir