• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Yağma olayına karışan 4 çocuk tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde bir parkta 2 şahsın cep telefonu ve kol saatlerini silah zoruyla alan yaşı küçük 4 kişi yakalanarak tutuklandı. Zorla aldıkları kol saati ve telefonlar mağdur şahıslara iade edildiği belirtildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "22 Aralık günü ilimizde bir parkta meydana gelen Yağma olayında parkta oturan yaşı küçük 4 şahıs silah göstermek suretiyle mağdur şahısların 2 adet cep telefonunu ve kol saatini zorla alarak kaçan şahıslar ile ilgili Cinayet-Gasp Büro Amirliğine bağlı ekiplerimizce yapılan çok yönlü araştırmalar neticesinde olayı mağdur durumundaki 2 yaşı küçük şahsın planladıkları ve diğer 2 yaşı küçük şahısla birlikte hareket ettikleri tespit edilmiştir. Şüpheli yaşı küçük 4 şahıs gasp ettikleri telefon ve suç aleti silahla birlikte yakalanarak gözaltına alınmış ve Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir." denildi.

Gözaltına alınan şüpheli yaşı küçük 4 şahsın İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildikleri belirtildi. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir