• DOLAR 32.69
  • EURO 35.423
  • ALTIN 2500.814
  • ...
Mevsimlere Uygun Desenlerde Nevresim Takımı Modelleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yatak odası dekorasyonunu destekleyen pek çok faktör vardır. Bunlar arasında mobilyalar, dekoratif ürünler, perdeler ve halılar sayılabilir. Göz alıcı bir dekorasyon için bu unsurların hepsinin bir uyum içerisinde olması şarttır. Ancak yatak odalarına şıklık katan unsurlar bahsedilenler ile sınırlı değildir. Çünkü nevresim takımı da, yatak odasının uyum içerisinde olmasına katkı sağlayan en önemli unsurlardan birisidir.

Bunların yanında yatak odalarının çok daha göz alıcı bir hal alması için mevsimlere göre nevresim seçimi yapmak oldukça önemlidir. Her detayını en ince ayrıntısına kadar hazırladığını yatak odasında kullanacağınız nevresim takımlarını, kullanacağınız mevsime uyumlu kumaş, renk ve desenlerde tercih etmeniz, yatak odasında yeni bir atmosfer oluşturmanızı sağlayacaktır.

Sonbahar İçin İdeal Yaprak Desenli Nevresim Takımı Modelleri

Sonbahar; havaların serinlendiği, yaprakların sarardığı bir mevsimdir. Günümüzde bu mevsime uygun olarak üretilen tek kişilik ve çift kişilik nevresim takımı modelleri vardır. Serinleyen havaların etkisi ile nevresimlere hâkim olan yaz renkleri yerini sonbaharı anımsatan sarı ve turuncu renge bırakır. Özellikle sararmış ve kızıla dönen yaprak desenlerinin yer aldığı nevresim takımları, sonbaharda yatak odanızda kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Kış Ayları İçin Altın ve Gri Renkli Detaylar

Ülkemizde havaların oldukça soğuk geçtiği kış aylarını yatak odanıza yansıtmak isterseniz, füme ve gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Yine karlı havaları anımsatacak detayları yansıtmak için ise bu renk tonlarını altın detaylar ile tamamlayan tek kişilik nevresim takımı modellerini satın alabilirsiniz.

Çiçek Desenleri ile Yatak Odalarınız Renklensin

Havaların ısındığı ve doğanın canlandığı ilkbahar mevsimini en iyi ne temsil eder diye sorsak, hemen herkesin aklına gelen ilk şey rengârenk çiçekler olacaktır. Bu anlamda ilkbahar mevsimini yatak odanıza yansıtmak, iç açıcı bir yatak odasına sahip olmak için çiçek desenli nevresim takımlarını tercih edebilirsiniz.

Floral ve Tropikal Desenler ile Yaz Aylarının Enerjisini Yansıtın

Yaz mevsiminin enerjisini ve sıcaklığı yatak odanıza da taşımak isteseniz, nevresim takımı tercihinizi tropikal ve floral desenli olanlar arasından yapabilirsiniz. Bu anlamda özellikle yeşil ve tonlarının hâkim olduğu ürünleri satın alarak yatak odanıza sıcacık bir hava katabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir