• DOLAR 32.482
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2442.57
  • ...
Tahmazoğlu görme engelli öğrencinin davetini kırmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAP Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu öğrencisi iken özel yetenek sınavında göstermiş olduğu başarı ile Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanan görme engelli Göktuğ Arin, sosyal medya hesabı üzerinden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu evine davet etti.

Tahmazoğlu'da kendisini sosyal medya üzerinden evine davet eden Arin ailesinin görme engelli en büyük çocuğu olan Göktuğ Arin'i kırmayıp evinde ziyaret etti. Arin, ziyaretten dolayı çok mutlu oldu. Göktuğ, Tahmazoğlu'na darbuka çalarak müzik ziyafeti verdi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, kendisini evlerine davet eden Arin ailesine teşekkür ederek, "Göktuğ bizi evine davet etti. Biz de onun davetini kırmayarak geldik ve bizleri misafir etti. Kendisine, ailesine, annesine ve babasına çok teşekkür ediyorum. Göktuğ, bir ilki gerçekleştirerek, GAP Görme Engelliler Ortaokulu öğrencisi iken Güzel Sanatlar Lisesi'ni gösterdiği özel yetenek sınavı ile kazanmış ve orada eğitim alıyor. Kendisini daha da geliştireceğine inanıyorum. Şu anda darbuka ve keman çalıyor. Kendisini daha da geliştireceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum." dedi.

Göktuğ Arin de Tahmazoğlu'nun ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun ziyareti beni oldukça mutlu etti. Tekrar ziyaret etmesini bekliyorum. Bizim kapımız ona 7 gün 24 saat her zaman açık." ifadelerini kullandı.

Göktuğ'un babası Halil Arin ise "Oğlum bir engelli olarak bir ilki gerçekleştirip, GAP Görme Engelliler Ortaokulu öğrencisi iken Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandı. Başkanımızın ziyareti bizleri ayrıca mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Göktuğ'un annesi Hülya Arin de Tahmazoğlu'nun ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, şunları dile getirdi:

 "Öncelikle başkanımıza bu yoğun zamanında bizlere vakit ayırıp oğlumu sevindirdiği için çok teşekkür ederim. Göktuğ, bir ilki gerçekleştirerek Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandı. Bizler yılmadan ve bıkmadan çalışarak bugünlere geldik. Başkanımıza ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir