• DOLAR 32.556
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2448.464
  • ...

BATMAN-Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis heyet toplantısı Batman Valisi Ahmet Turhan Başkanlığında yapıldı.

 

OSB Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Beşiri Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri H.Yusuf Karatoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Ayiş ve Nergiz Ekinci, OSB Müdürü Zeynep Akbel, İş adamı Salih Yıldız ve Hasan Ekmen, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcıları Abdulkadir Özer ve Emin Bulut, Şube müdürleri Şehmus Sevilmez ile Tahsin Özdemircan katıldı.

 

Düzenlenen toplantıda, OSB'nin göstermiş olduğu gelişmeler ele alınırken doğalgazın ulaşmasında herhangi bir problemin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması doğrultusunda bir heyetin kurulması ve kamulaştırma yapılacak olan arazilerin kamulaştırmasının yapılıp takibinin sağlanması kararı verildi.

 

OSB'de faaliyette bulunan bazı yatırımcıların arsa talebinin de ele alındığı toplantıda, taleplerin dikkate alınması ve yatırımcılara gerekli kolaylığın sağlanması istendi. Batman Valisi Ahmet Turhan özellikle ciddi yatırımcılara ve istihdama katkı sunacak yatırımcılara gerekli kolaylığın sağlanması gerektiğini söyledi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)