• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Vali Gül`den Nurdağı ve İslahiye`ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valisi Davut Gül, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette Vali Gül, Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Gül'ü Nurdağı ilçesinde Kaymakam Lokman Düzgün, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

Nurdağı ilçesinde yapımı devam eden yüksek hızlı tren tünel inşaatında incelemelerde bulunan Vali Gül, hızlı trenin Nurdağı'na değer katacak önemli bir proje olduğunu söyledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda da Nurdağı ilçe muhtarlarına hitap eden Vali Gül, "Her geçen sene bir önceki seneden daha iyi yatırımlarla ve hizmetlerle geliyor. Yapımına devam edilen yüksek hızlı tren bunun en güzel örneklerinden biridir. Hızlı trenin bitmesi ile ilçe önemli bir değer kazanacak." dedi.

Toplantı sonrası Nurdağı esnafını ziyaret eden Gül, esnaflar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı. Esnaflarla bir süre sohbet eden Gül, esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi.

"Terör örgütlerini destekleyici faaliyetlere göz yumulmaz"

Nurdağı ziyareti sonrası İslahiye ilçesine hareket eden Vali Gül, İslahiye'de Kaymakam Vekili Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, Belediye Başkanı Kemal Vural ve diğer daire amirlerince kaymakamlık bahçesinde çiçekle karşılandı.

Ziyaretleri kapsamında 106. Topçu Alay Komutanlığı Şehit Üsteğmen Alpay Başaran Kışlası'nı ziyaret eden Vali Gül, İslahiye ilçe muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda konuşan Gül, Gaziantep ve ilçelerinde olağanüstü sorunlar olmadığını belirtti.

Muhtarların taleplerini, sorunlarını dinleyen Vali Gül, yaptığı konuşmada, "Düğünlerde silah atılması hepimizin hassasiyeti olmalıdır. Birkaç magandanın düğünleri kana bulamasına izin verilmeyecek." dedi.

Gül, düğünlerde silah atılmaması konusunda ciddi bir çalışma yürüttüklerini, düğünlere sivil güvenlik memuru görevlendirileceğini, silah atana ve silah atılmasına göz yumanlara yasal işlem yapılacağını, ayrıca okullara güvenlik kamera sistemleri konulup, bu sistemlerin il emniyet müdürlüğüne bağlı olacağını ifade etti.

Kapılarının vatandaşa 24 saat açık olduğunu belirten Gül, "Bu memleketin, bu bayrağın özgürlüğü için, bağımsızlığı için verilen şehitler var, gazilerimiz var ve onların da üzerimizde hakları var. Hiç kimsenin, gerek vatandaş olsun, gerek kamu görevlisi olsun, olası terör örgütlerini cesaretlendirici faaliyetlerine göz yumamayız." diye konuştu.

İslahiye'de bulunan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nı da ziyaret eden Gül, askerlerle bir araya geldi.

Vali Gül, ilçe ziyaretlerinde kaymakamlıklar, belediyeler, ilçe emniyet müdürlükleri ve ilçe jandarma komutanlıklarında temaslarda bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir