• DOLAR 32.995
  • EURO 35.801
  • ALTIN 2528.57
  • ...
Örgü Lif Modelleri Yapmak Unutkanlığı Önlüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarih olmaya yüz tutmuş lif modelleri unutkanlığı önlemektedir. Beynin farklı bölgelerini çalıştırdığından dolayı lif modelleri örmek beyni diri tutmakta ve unutkanlığı büyük ölçüde önlemektedir.

Alzheimer gibi hastalıklara yakalanan insan sayısı her geçen gün artıyor. Normalde şartlarda 65 yaş üstü kişilerde görülen bu sağlık problemi artı 40`lı yaşlarda da ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar bu durumu beyin fonksiyonlarının yeterli oranda çalışmamasına bağlıyor.

Elbette unutkanlığın tek sebebi hastalıklar değildir. Beynin yeterli oranda kullanılmaması da unutkanlığın başlıca nedenleri arasında yer almaktadır. Lif örnekleri örmek gibi kendinize hobiler edinerek beyninizin daha iyi çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede unutkanlığın önüne de geçmiş olacaksınız.

Örgü Lif Modelleri Unutkanlığa İyi Geliyor

Genç yaşta olmanıza rağmen sürekli olarak bazı şeyleri unutuyorsanız vakit kaybetmeden lif modelleri örmeye başlayın. Beyninizi odaklayacağınız bu tarz hobiler unutkanlık sorununuzu ortadan kaldıracaktır.

Ben hiç örgü yapmayı bilmiyorum diye de üzülmeyin. Liflerin neredeyse tamamında temel düzeyde örgü teknikleri kullanılmaktadır. Örgü modelleri https://www.orgucukiz.com/ sayfasında yer alıyor. Banyo lifi örmek için gerekli olan örgü tekniklerini buradan öğrenebilirsiniz.

Örgü yapmak için uğraşlarla ilgilenmeye başladığınız zaman beyin fonksiyonlarınızdaki değişimi hissedeceksiniz. Bu tarz hobilere zaman ayırdıkça unutkanlık sorununun da büyük ölçüde ortadan kalkacağına tanık olacaksınız.

Kendisini sade liflerle sınırlı tutmayın. Farklı örgü teknikleri öğrenerek kendinizi bu alanda geliştirin. Bir yandan unutkanlık sorununu ortadan kaldırırken bir yandan da para kazanabilirsiniz. Örgü ürün satışı yaparak ev geçindiren bayanlar dahi vardır. Bu hobiyi kesinlikle hafife almayın. Belki kendi tasarımlarınızı oluşturarak bu alanda herkes tarafından bilinen bir uzman haline dahi gelebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey inanmaktır. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir