• DOLAR 32.452
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2437.68
  • ...
Arnavutköy`de bonzaiye bir kurban daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DOĞRUHABER/HABER MERKEZİ
 
Arnavutköy`de bir grup gencin kova diye tabir edilen bir düzenekle hazırladıkları sentetik uyuşturucu bir kişinin ölümüne neden oldu. 21 yaşındaki gencin cesedini, uyuşturucunun etkisinden 20 saat sonra çıkarak ayılan arkadaşları farketti.
 
Olay Arnavutköy`e bağlı Anadolu Mahallesi Şule Sokak`ta yaşandı. İddiaya göre evli ve bir çocuk babası Muhammet Kara (21), Kandil gecesi eşi ile tartıştı. Anadolu Mahallesi`ndeki arkadaşları ile bir evde buluştu. Gece boyunca bonzai içen 4-5 kişilik grup daha sonra kova diye tabir edilen bir düzenekle ardı ardına uyuşturucu maddeyi kullanmaya devam etti. Uyuşturucunun etkisi ile sızan gençler ertesi gün uyandılar. Yaklaşık 20 saat sonra ayılan gençler, arkadaşları Muhammet Kara`yı bir türlü uyandıramadılar.
 
Paniğe kapılan arkadaşları durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kara`nın 19 Kasım günü gece saatlerinde aldığı yoğun miktardaki sentetik uyuşturucunun etkisi ile hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri 21 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini tespit ederken, polis ev sahibi İ.A ve O.A`yı ifadelerini almak üzere Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği`ne götürdü. Bonzaiye kurban giden gencin cesedi ise olay yeri ekiplerinin incelemesinina ardından morga kaldırıldı. Gencn cenazesi bugün akşam saatlerinde defnedilmek üzere memleketi Sinop`a götürülecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir