• DOLAR 32.476
  • EURO 34.727
  • ALTIN 2432.899
  • ...
Örnek sürücü ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son zamanlarda ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı tarafından kazaların azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için 8 Ağustos 2018 -15 Kasım 2018 tarihleri arasını kapsayacak şekilde 100 günlük eylem planı hazırlanmıştı.

Bu çerçevede Muş'ta trafikte kural ihlali yapmayan sürücü Hakim Balkaya farkındalık oluşturmak amacıyla ödüllendirilirdi.

Sürücü Balkaya'ya ödülü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu tarafından verildi.

Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Komiser Yardımcılarından Ersin Dilaver, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bakanlığımız tarafından ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalığı oluşturmak için 08 Ağustos 2018 -15 Kasım 2018 tarihleri arasını kapsayacak şekilde 100 günlük eylem planı hazırlanmıştı. Eylem planı içerisinde denetimlerin yanı sıra kamuoyunu bilgilendirmek için algı yönetimi çalışmaları yapılmış ve trafik kazalarını önleme planı kapsamında halkın topluca bulunduğu yerlerde, trafik bilincinin arttırılması amacıyla broşür dağıtımı ve umuma açık yerlerde vatandaşları bilgilendirme amaçlı toplantılar yapıldı. Yapılan bilgilendirme çalışmaları ve denetimler sonucunda vatandaşlarımızın trafik bilinci konusunda hassasiyeti artmış, yılın bir önceki dönemine göre trafik ihlallerinin azaldığı gözlemlenmiştir. Bu çerçevede trafik kurallarına uyma konusunda göstermiş olduğu sorumluluk ve hassasiyetten dolayı Hakim Balkaya isimli sürücüye, diğer sürücülere örnek olması için plaket ve hediyesi takdim edildi." şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu ise Balkaya'nın örnek bir sürücü olduğunu belirterek, "Uzun zamandan beri şoför olarak hizmet veren ve ilimiz şehir içi yolcu taşımacılığında göstermiş olduğu dürüst, ilkeli ve örnek davranışlarından dolayı Hakim Balkaya'yı plaket ile ödüllendirdik. Örnek bir şoförde olması gereken tüm vasıfları taşıyor. Her ay düzenli olarak şoförlere yapılan bilgilendirme toplantılarına katılarak odayla sürekli istişare halinde. Bu bilgilendirme toplantısı sonucu almış olduğu eğitimi günlük hayatına uygulayan ve her zaman dikkat etmeye çalışan örnek şoförümüz herkesin takdirini kazanmıştır." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan - İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir