• DOLAR 32.324
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2409.618
  • ...
Bitlis'te KPSS heyecanı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KPSS Ön Lisans düzeyine girecek adaylar için heyecan başladı. Devlet kurumlarında memur olarak çalışmak isteyen adaylar, başarı olmak için ter dökecek. Umutlarını bu sınava bağlayan adaylar, geç kalmamak için sabahın erken saatlerinden itibaren sınavın yapılacağı okulların önlerine akın ettiler. Saat 10.15'te başlayacak olan sınav için saat 9.30'dan itibaren adaylar üst aramasından geçirilerek salonlara alınmaya başlandı. Saat 10.00'dan itibaren kapılara kapatıldı.

Adayların sınavda dikkat etmesi gereken hususlar ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, öğrenciler sınava girerken nüfus cüzdanı, aday asker ise asker kimlik belgesi, süresi geçmeyen pasaportun yanlarında bulundurmalarının zorunlu olduğu belirtildi.

ÖSYM, sınav sonuçlarının 29 Kasım 2018 tarihinde adayların erişimine açılacağını, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebileceklerini, KPSS Ön Lisans sonuç belgesinin basılarak öğrencilerin adreslerine gönderilmeyeceği bildirildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir