• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
Huzurevinden öğrencilere hediye
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli Gölcük Huzurevinde kalan yaşlılar, gün içerisindeki boş zamanlarını değerlendirerek yaptıkları el emeği göz nuru atkı, bere, çorap ve eldivenleri Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aracılığıyla Kömür Beldesine bağlı Yassıkaya İlkokulu öğrencilerine göndererek minik çocuklarla gönül köprüleri kurdu.

Huzurevi sakinlerinin gönderdiği kıyafetleri öğrencilere dağıtmak için Sınıfları gezen Vali Nurullah Naci Kalkancı, öğrencilerle sohbet ederek planlı ve programlı bir şekilde derslerine çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu.  Gölcük Huzurevinde kalan yaşlılar tarafından gönderilen oyuncak ve çeşitli hediyeler ile el emeği göz nuru atkı, bere, çorap ve eldivenleri çocuklara dağıtıldı.

Mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrenciler de umutları mutluğa dönüştüren Gölcük Huzurevi sakinlerine teşekkür etti. Vali Kalkancı, "Kocaeli'nin Gölcük Huzurevinde kalan yaşlılarımızın yaptıkları el emeği göz nuru atkı, bere, çorap ve eldivenleri kömürlü çocuklarımıza gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Bu tür yardımlar çocuklarımıza olumlu anlamda yansımaktadır. İnsani bir görevi sosyal sorumluluk çerçevesinde yerine getiren Gölcük Huzurevi sakinlerine çok teşekkür ediyorum." dedi. (Cemil Özdaş -İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir