• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Ağrı'da Kutlu Doğum Hazırlıkları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Peygamber Sevdalıları Platformu 29 Nisan Pazar günü Ağrı şehir stadyumunda yapacağı Kutlu Doğum hazırlıklarına başladı.

 

Kutlu Doğum hazırlıkları kapsamında 2000 adet afiş bastırıp, şehrin her yerine astıran platform yetkilileri yaptıkları açıklamada Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında 2000 adet afiş bastırıp şehirdeki tüm esnaf ve işyerlerine astıklarını belirttiler. Yetkililer ayrıca 15.000 el broşürü ve 9000 adet ise Kutlu Doğum CD'si dağıtacaklarını belirttiler.

 

Peygamber Sevdalıları tertip komitesi adına Suat Noğay yaptığı açıklamada şunlara değindi. "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed Efendimizin Kutlu Doğumu için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu gayretimiz, çabamız sadece Rızayı İlahi içindir. Diliyoruz ki, Efendimizin şefaatine nail oluruz. Kutlu Doğum etkinliği ile Resulullah Efendimizi akıllarda tutmak hayatını anlayıp sünnet-i seniyyesini hayatımıza nakşetmektir."

 

Ağrı'da etkinlik için çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Ağrı Peygamber Sevdalıları, kent merkezinde düzenlenecek etkinliğe konuşmacı olarak Molla Münir Şanlı'nın ilahi sanatçısı olarak da Mahfuz ve Bilal'in katılacağını ifade ettiler.

 

Yetkililer, 29 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Ağrı şehir stadyumunda yapılacak olan Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum etkinliğine tüm Ağrı halkını davet ettiklerini belirttiler. (M.Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir