• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
MÜSİAD Şubesinden Kutlu Doğum Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- MÜSİAD Batman Şubesi Kutlu Doğum haftası münasebetiyle stant açtı. MÜSİAD Standına vatandaşlardan yoğun ilgi vardı. Standa gelen vatandaşların yansıra yolda gecen vatandaşlara gül dağıtan MÜSİAD Şube başkanı Suad Özdemir ve üyeler, halkın kutlu doğum haftasını kutladılar.

 

Cadde üzerinden geçen vatandaşlar da etkinlik nedeniyle, MÜSİAD'a teşekkür ederek, halkla iç içe olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. MÜSİAD Başkanı Suad Özdemir stantta yaptığı açıklamada, "Bu yılda Peygamber efendimize karşı olan sevgimizi belirtmek amacıyla, içinde hadisler dolu güzel mesajlarını ve O'nu temsilen güzel kokuları olan canlı gül dağıtmayı uygun gördük. Milletimizin her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum Haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili peygamberimizin hatırasına gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

Özdemir son olarak, Kutlu Doğum Haftasının bütün Müslümanların gönlünde kardeşlik duygusunun ve coşkusunun yeniden filizlenip yeşermesini, Bütün davranışlarında kardeşlik ahlakı ve kardeşlik hukukunun yaşanmasını istediklerini belirterek İslâm dünyasının Kutlu Doğum Haftasını kutladı.(Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir