• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yıl ile SOCAR Star Rafinerisi açılış törenlerine katılacak.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere temasları kapsamında, Londra'da üniversite topluluğu The Oxford Union'da konuşacak. 

3- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bursa'da "Mesleğim Var Geleceğim Var" projesi sertifika törenine katılacak.

4- Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak.

5- TÜİK, eylül ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak.

6- AB ülkelerinin büyükelçileriyle çalışma yemeği, TOBB, İKV ve AB Türkiye Delegasyonu iş birliğinde TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek.

7- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati ile görüşerek ortak basın toplantısı düzenleyecek ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya gelecek.

- Kosovalı mevkidaşı Behgjet Pacolli ile görüşerek ortak basın toplantısı düzenleyecek Çavuşoğlu, Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Thaçi ile görüşme gerçekleştirecek. 

8- Gazze sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü" kapsamında 30. cuma gösterileri takip edilecek.

9- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasına ilişkin Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

10- FETÖ davaları

- Darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 469 sanıklı davaya Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

11- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Anadolu Efes, Rusya'nın Khimki, Fenerbahçe de Litvanya'nın Zalgiris takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

12- Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Bursaspor, Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir