• DOLAR 34.292
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2919.634
  • ...
Diyarbakır'da Trafik Kazası: 7 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Kaza, Diyarbakır Şanlıurfa karayolunda Gözeli köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 34 LPS 89 plakalı Abdullah Kaçan yönetimindeki araç, şose yolda hız yaparak gelen düğün konvoyu ile çarpıştı. Kazada, 7 kişinin muhtelif yerlerinde yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılara ilk müdahaleyi başhekim Prof. Dr. Yusuf Yağmur yaptı.

Bu arada durumu ağır olan 20 yaşındaki genç anne Bahar Kaçan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Başhekim yağmur yaralıların durumu hakkında şu bilgileri verdi; "20 yaşındaki Bahar Kaçan, ağır yaralı ve komada, ameliyata alındı. Hayati risk taşımaktadır, diğer yaralılarımız kol, bacak ve muhtelif yerlerinden yaralandılar. Tedavileri son derece titiz bir şekilde gerçekleştirildi."

Öte yandan merkeze bağlı köylerden ve geneli hatalı solama neticesi gerçekleşen kazalardan ayrıca toplam 9 kişi de yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, tedavi edilerek taburcu edildikleri bildirildi. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir