• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Kaybolan çocuk ile kaçırıldığı iddia edilen genç bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis il merkezinde kaldığı bir lisenin yurdundan akşam yemeğinin yedikten sonra ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan A.T. isimli çocuk, yapılan çalışmalar neticesinde bu sabah saatlerinde bulunarak, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan, M.N.B'nin, oğlu B.B'nin kaçırıldığı iddiasıyla polis ekiplerine yaptığı başvuru üzerine çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Yapılan çalışmalar sonucu kaçırıldığı iddia edilen kayıp kişinin İzmir ilinde bulunduğu ve kaçırılma olayının gerçek olmadığı bildirildi.

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "13.10.2018 günü saat 19:00 sıralarında Mahallebaşı Şehit Mustafa Yeter Polis Merkez Amirliğimize müracaatta bulunan M.N.B. isimli şahıs, oğlu olan B.B isimli şahsın kayıp olduğunu, oğlunun kendisini arayarak 'kaçırıldığını' söylediğini, oğlunun farklı kişilere borcu olduğunu beyan etmiştir. Konuyla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde kayıp şahıs, İzmir ilimizde bulunmuş ve kaçırılma olayının gerçek olmadığı anlaşılmıştır." denildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir