• DOLAR 32.468
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2435.93
  • ...
Bazı iller İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre yurdun bazı bölgelerinde şiddetli sağnak yağış bekleniyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını v.s.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA Parçalı, doğusu çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
EGE Az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ Parçalı, öğle saatlerinde iç kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, Çankırı, Yozgat, Sivas ile öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.
DOĞU ANADOLU Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. alınıp

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL Parçalı bulutlu 18
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri başta olmak üzere öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek. 18
İZMİR Az bulutlu 24
ADANA Parçalı bulutlu 23
ANTALYA Parçalı, öğle saatlerinde iç kesimleri çok bulutlu 21
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, 14
DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 22
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15
VAN Parçalı bulutlu 15

Bu haberler de ilginizi çekebilir