• DOLAR 32.556
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2445.715
  • ...
"Şanlıurfa`daki sağlık yatırımlarına devam edeceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, çeşitli temaslarda bulunmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa'ya gelişinde Bakan Yardımcısı Eldemir'i Gap Havaalanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Sağlık Müdürü Himmet Durgut ve bazı kurum temsilcileri karşıladı.

Cevahir Konukevinde düzenlenen ve Vali Abdullah Erin'le birlikte Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri ile bakanlık yetkililerinin de katıldığı sağlık yatırımlarıyla ilgili toplantıda Şanlıurfa'nın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçları ve talepleri Bakan Yardımcısı Eldemir'e iletildi.

Buradaki toplantının ardından Eldemir, Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret etti. Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, Ahmet Akay ve bakanlık bürokratları ile birlikte Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret eden Eldemir, Valilik girişinde şeref defterini imzaladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in makamında ağırladığı Eldemir ve beraberindekiler, Şanlıurfa'nın sağlık alanındaki yatırımları, ihtiyaçlar ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa'nın 2 milyona yaklaşan nüfusu ve 550 bin kadar Suriyeli misafiriyle her alanda taleplerinin bulunduğunu belirten Vali Erin, "Hükümetlerimizin hızla hayata geçirdiği yatırımların yanında hızlı nüfus artışına paralel sağlık hizmetlerinin sürekli desteklenmesi gerekiyor. Sayın Bakan Yardımcımız Eldemir ile bugün Şanlıurfa'nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarını istişare edecek ve çözüm önerilerini değerlendireceğiz." dedi.

Bakan Yardımcısı Eldemir ise Şanlıurfa'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Türkiye'nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük illerinden olan Şanlıurfa'daki sağlık yatırımlarına devam edeceğiz ve bu alandaki ihtiyaçları doğru istişare ederek en kısa sürede gidereceğiz." dedi.

Ziyaret anısına hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Eldemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine geçti. Burada yaklaşık yarım saat süren basına kapalı toplantının ardından Şanlıurfa'daki temaslarını sürdürdü. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir