• DOLAR 32.483
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2447.484
  • ...
Ya Resuulallah
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sen benim abı hayatımsın kararsız gönlüme teselli verensin. Benim Rabbime olan derini münacaatımsın. Sen ruhumun en mukaddes selamısın, sen benim seaadet denizimsin. Sen zeminin semaya selamısın, sen semanın zemine hediyesisin. Sen karanlık dünyanın güneşisin sen kalp ve ruhumun temizleyicisin. Sen sırdaşım, gönüldaşım, ve karanlık gecelerimin ünsiyetisin. Sen benim kuvvet, ve gıdam, varlığım ve hayatımsın.Sen yüreğimde fışkıran aşk pınarımsın. Sen gönlümün derin düğümlerini açansın. Sen ruhumun ve kalbimin huzur ve istirahatımsın. Sen beni Rabbime ulaştıran en kuvvetli bir bağsın.Ya Resulallah işte bu yüzden sana olan sevdam çokkk büyük tıpkı Hz. Ebu bekir misali, nasip olsaydı, görseydim o anı, feda ederdim hiş terettüt etmeden bu fani canı. Hubeyb bin Adiy misali, çarmağa gerselerdi beni meydan okurdum küfre, yatağında, dahi olsa incimesin diye o nazik teni haykırırdım seviyorum diye seni, haydi durmayın parçalayın bedenimi, Hz. Sümeyye misali paramparça olsaydı, bedenim haykırırdım, Cehaletin babası Ebu cehile Leilehe İlallah diye. Hz. Sümeyra misali Uhut gününde, anam babam sana feda olsun Ya Resulallah. Yine Sümeyranın diliyle haykırıyorum Ya Reusulallah, Anam Babam Canım malım, bütün varlığım, senin yoluna kurban olsun. Hz. Nesibe misali siper ederdim kendimi, belki değil kolumu feda ederdim canımı vallaahiYa Resullallah seviyorum seni bir Sümeyye, Nesibe, Aişe, Fatıma, gibi bir Hatice Zeynep, Rümeysa gibi. Öylesine hasretim ki sana suya hasret, toprak gibi, güne hasret yaprak gibi, hasretim sana Ya Resulallah. Bazen düşünüyorum acaba bu asrı saadet ne manaya geliyor, diye, ama yıllar sonra senin o yüce şahsiyetini tanıdıktan sonra neden o asra mutluluk asrı denildiğini, anladım. Çünkü senin olduğun yerde zorluklar kolay olur, bütün acılar tatlı olur, hüzün ve kederler mutluluk olur, dertliler deva bulur, nursuzlar nura kavuşur, şaşkınlar yol bulur, şefkatteten mahrum kalanlar, merhamet bulur zindan dahi senin olduğun yerde gülistan olur. Ya Resulallah.

 

Esma Akbalık / Gaziantep – Yaş: 30

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir