• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
SGK 2012 Yılı Rehberlik Semineri Düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Villa Park'ta saat:10.00'da "Sosyal Güvenlik Kurumu 2012 Yılı Rehberlik Seminerleri" kapsamında seminer verildi.

 

Seminere, Batman Valisi Ahmet Turhan, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Özer, SGK Müfettişi Suat Üfelik, DİKA yetkilileri, İŞ-KUR Müdürü Besim Eviz ve davetliler katıldı.

 

Seminerde açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Özer, "SGK'yı kısaca sizlere anlatmak ve mevzuat uygulamaları hakkında sizlerin bilgi sahibi olmasını sağlamak için buradayız" şeklinde konuştu.

 

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bayram Özer'in ardından SGK Müfettişi Suat Üfelik'in yaptığı sunumun ardından SGK tanıtım CD'si salondakilere izletildi. Tanıtın CD'sinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu Mevzuat Uygulamaları konuşuldu.

 

Vali Turhan yaptığı konuşmada, Batman'ın altyapı konusunda yeterli ve birçok ilden ilerde olduğunu belirterek, SGK'nın BATSO, Organize Sanayi Sitesi ve Özel İdare'ye giderek bilgi alışverişinde bulunmasının eksikliklerin giderilmesinde faydası olacağını ve Batman'ın her yönüyle geliştiğini kaydetti.
Konuşmada, il nüfusunun 524 bin 499 kişi olduğunu ve bunların 214 bin 980 kişinin Yeşil Kartlı olduğu vurgulandı. Ardından katılımcıların önerileri değerlendirildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir