• DOLAR 32.588
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2459.205
  • ...
Şahinbey`de asfalt çalışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin Tekstilkent Mahallesi'nde asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşların tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.

Her geçen gün büyüyen Şahinbey ilçesinde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan belediye, bu konudaki çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürürken, ilçenin Güneykent ve Tekstilkent Mahallelerinde asfalt kaplama, Cumhuriyet, Yukarıbayır ve Türktepe Mahalleleri'nde ise asfalt yama çalışmaları yaptı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin genelinde ihtiyaç duyulan her bölgede asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ihtiyacı olan her bölgeye, ekiplerimiz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Tekstilkent ve Güneykent Mahallelerimizde asfalt kaplama Cumhuriyet, Yukarıbayır, Türktepe Mahallelerimizde ise yama çalışmaları yapılıyor. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz."dedi.

Tekstilkent Mahallesi esnafı da Şahinbey Belediyesi çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bizlere cami ve otopark yaptı. Şimdide yıpranmış olan yollarımıza asfalt çalışması yapıyor. Kendisinin çalışmalarından memnunuz. Ekibine ve kendisine teşekkür ediyoruz."dediler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir