• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"İslam için verilen kurbanlar ümmetin kurtuluşuna vesile olsun"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığında partinin Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin'in katılımıyla bayramlaşma programı yapıldı. Programa, HÜDA PAR üye, gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

Kurban Bayramı'nın 4'ncü gününde, HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı tarafından partinin Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin'in katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, İl Başkanı Orhan Açıkbaş, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, HÜDA PAR Bingöl eski İl başkanı Hamdullah Tasalı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

"İslam için verilen kurbanlar ümmetinin kurtuluşuna vesile olsun inşallah" 

Programda kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, "Herkesin bayramı mübarek olsun, Rabbim hayırlara vesile kılsın, ailece daha nice güzel hayırlı bayramlar yaşamayı nasip olsun." dedi.

İslam için verilen kurbanların ümmetin kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulunan Şahin, "Allah, hayırlı uzun ömür versin. Allah, İslam aleminin muhtaç olduğu ihtiyaç duyduğu gerçek bayramları bize yaşatsın, içinde huzur olan, kardeşlik olan, şefkat olan, merhamet olan, adalet olan ve insanlık olan gerçek bayramları bizlere yaşatsın. Şu ana kadar Suriye'de, Yemen'de, Mısır'da, Libya'da ve Arakan'da vermiş olduğumuz kurbanları İsmail'in yerine kabul edip, bu kurbanları İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile kılsın, bedel kılsın inşallah.  Ve İslam aleminin, İslam ümmetinin içinde bulunduğu Cenderelerden, acılardan ve sıkıntılardan kurtarsın selamete erdirsin." ifadelerini kullandı. (Nihat Kanat-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir